PlanMEET

Hesabını sil

Hesabını uygulama içinden birkaç dokunuşta silebilirsin. Uygulamaya erişemiyorsan aşağıdaki yolu kullan. Her iki durumda da ne silindiğini ve neyin saklandığını aşağıda açıkça yazdık.

Uygulamadan silme

En hızlı yol bu ve talebini anında işleme alır.

  1. PlanMEET uygulamasını aç ve giriş yap.
  2. Profil → Ayarlar → Hesabı sil.
  3. Onayla. Hesabın hemen kapanır; kişisel verilerin 30 gün sonra kalıcı olarak silinir.

Uygulamaya erişemiyorsan

Telefonunu kaybettiysen, hesabından çıkış yaptıysan veya giriş yapamıyorsan silme talebini e-postayla iletebilirsin.

kvkk@planmeet.app

Talebini aldıktan sonra kimliğini doğrulamak için hesabına kayıtlı e-posta adresine bir doğrulama bağlantısı gönderiyoruz. Bu adım olmadan silme yapmıyoruz — aksi hâlde e-posta adresini bilen herkes başkasının hesabını sildirebilirdi.

Ne siliniyor, ne saklanıyor

Silinenler

Kayıt türüNe zaman
Profil bilgilerin, fotoğraflarınTalepten 30 gün sonra kalıcı olarak
PlanlarınTalepten 30 gün sonra kalıcı olarak
MesajlarınTalepten 30 gün sonra kalıcı olarak
Doğrulama selfie’nEn geç 30 gün — zaten otomatik siliniyor

Saklananlar

Bunları "her şey anında silinir" diye geçiştirmiyoruz; yasal saklama yükümlülüğü olan kayıtlar için bu doğru olmazdı.

Kayıt türüNe zaman
Denetim kayıtları365 gün (IP ve tarayıcı bilgisi bu süre sonunda silinir)
Şikâyet ve moderasyon kararlarıTekrarlayan ihlallerin tespiti için daha uzun
Fatura ve ödeme kayıtlarıVergi mevzuatının zorunlu tuttuğu süre